Presa - Purple Flowers
Aparitii presa

Purple Flowers
on-line & off-line

Asa cum ne bucuram sa ne perfectionam mereu, ne face placere sa impartasim toate noutatile.

Aparitii presa

Ne bucuram de fiecare data cand redactorii unei reviste sau al unui site ne roaga sa aratam lumii, o parte din povestea Purple Flowers. Aceste interviuri ne-au convins ca mergem pe drumul cel bun si ca interesul pentru design floral este in continua crestere. Purple Flowers se dezvolta in paralel cu evolutia designului floral si suntem onoati de fiecare data cand suntem vazuti ca un nume de referinta in floristica din Romania.

Datoria noastra nu se rezuma doar la a raspunde cererilor clientilor nostri. Trebuie sa ne alocam timp si pentru informare si educare. Nu doar ca stilurile buchetelor de flori si al aranjamentelor florale evolueaza, dar apar mereu tehnici noi in acest domeniu. Designul interior de exemplu, a inceput sa utilizeze tot mai multe elemente din floristica. Terariile cu plante si panourile cu muschi verde sau licheni stabilizati sunt folosite aproape in orice design.

Asa cum ne bucuram sa ne perfectionam mereu, ne face placere sa impartasim toate noutatile. Pentru orice fel de intrebari ne poti scrie pe adresa hello@purpleflowers.ro.


Purple flowers • Pamantul rade prin flori
Purple flowers • Pamantul rade prin flori

Instagram

Tot ce avem noi mai bun si mai fain de aratat lumii e pe Instagram.

Programeaza o intalnire

Trimite-ne datele tale de contact si cateva detalii si vom fi bucurosi sa te contactam pentru a stabili o intalnire