Aranjament cu hortensie floarea soarelui trandafir in urna | Purple Flowers
Purple flowers • Pamantul rade prin flori
Purple flowers • Pamantul rade prin flori

Aranjament cu hortensie floarea soarelui si trandafir in urna aurie

Cod Produs: ARG147

271,00 lei

+ lei

Contine: urna aurie, hortensia roz, floarea soarelui, trandafir galben, astilbe, papaver ball poppy, eryngium, lisianthus, alchemilla, ammi visnag, green bell, pistachia si eucalipt.

Descriere

Aranjament cu hortensie floarea soarelui si trandafir in urna aurie

 

Un aranjament cu hortensie floarea soarelui si trandafir in urna aurie se daruieste din iubire femeilor deosebite din viata ta. Poate este ziua ei de nastere, poate sarbatoreste o avansare in cariera sau poate are nevoie sa-i amintesti cat de importanta este pentru tine. Indiferent de ocazie, acest aranjament floral inspirat de vara va fi o surpriza inedita, care o va bucura peste masura. Spune-i tot ce simti pentru ea cu ajutorul aranjamentelor floarle si a buchetelor deosebite. Le-am creat in atelierul Purple Flowers pentru ca voi sa va puteti bucura impreuna de o noua amintire in doi.

Inspirate de zilele frumase de vara, aranjamentele florale in urna si buchetele pe care ti le-am pregatit sunt un adevarat refugiu atunci cand linistea campului cu flori de la tara sau briza marii ne lipseste.

Livrarea este gratuita si poate fi facuta in 2-4 ore in Bucuresti si zonele limitrofe.

Pentru a ne bucura cat mai mult de florile primite trebuie sa le aratam putina dragoste si sa avem grija de ele. Noi va recomandam:

Udarea moderat a buretelui floral in fiecare zi. Adaugati de ficare data un pliculet cu hrana pentru flori. Acesta va fi diluat, conform indicatiilor de pe ambalaj. Pastrati florile, ferite de razele directe ale soarelui, de sursele de caldura sau de aer conditionat. Temperatura medie recomandata de pastrare a florilor este de 16 – 18 °C.

Aceste produse ne hranesc doar sufletul, nu sunt destinate consumului uman.

Mai multe buchete si aranjamente de vara aici.

 

 

 

Adauga Vaza
Adauga Cadou
Purple flowers • Pamantul rade prin flori
Purple flowers • Pamantul rade prin flori

Instagram

Tot ce avem noi mai bun si mai fain de aratat lumii e pe Instagram.

Programeaza o intalnire

Trimite-ne datele tale de contact si cateva detalii si vom fi bucurosi sa te contactam pentru a stabili o intalnire