Aranjament in cutie cu orhidee, garoafe si trandafiri | Purple Flowers
Purple flowers • Pamantul rade prin flori
Purple flowers • Pamantul rade prin flori
Reducere-10%

Aranjament in cutie cu orhidee, garoafe si trandafiri

Cod Produs: BOX62

137,00 lei 123,00 lei

+ lei

Contine: cutie maro ingusta inalta, orhidee cymbidium cupa roz, garoafa pink antique, lisianthus roz, banksia, trandafir portocaliu, eringium albastru, crenguta macese si eucalipt

Descriere

Florile daruite din suflet transmit emotii frumoase celor dragi. Mai ales cutiile cu flori de toamna. Combinatiile de flori galbene, portocalii si rosii sunt cele mai spectaculoase toamna. Si pentru ca stim ca sunt momente pe care ati vrea  sa le pastrati mereu in amintire, am creat aceasta cutie cu orhidee, garoafe si trandafiri pentru a sarbatori evenimentele fericite din viata voastra. Potrivit persoanelor mereu vesele si pline de viata, un astfel de cadou le va insenina cu siguranta ziua. Adauga un mesaj personalizat si transforma o zi banala intr-o amintire frumoasa!

Pentru a va bucura cat mai mult de acest aranjament, adaugati putina apa buretelui din interiorul cutiei o data la 1-2 zile pentru a evita uscarea acestuia. Aranjamentul va fi amplasat doar in interior ferit de razele directe ale soarelui si departe de aparatele de aer conditionat si calorifere. Temperatura recomandata pentru pastrarea florilor nu trebuie sa depaseasca 22-24 grade Celsius.

Dimensiunile cutiei: 10x10x22 cm.

Livrarea este gratuita si poate fi facuta in 2-4 ore in Bucuresti si zonele limitrofe.

Acest produs este perisabil si nu poate fi returnat. Acest produs ne hraneste doar sufletul, el nu este destinat consumului uman.

Cele mai frumoase flori sunt cele trimise din suflet.

Adauga Cadou
Purple flowers • Pamantul rade prin flori
Purple flowers • Pamantul rade prin flori

Instagram

Tot ce avem noi mai bun si mai fain de aratat lumii e pe Instagram.

Programeaza o intalnire

Trimite-ne datele tale de contact si cateva detalii si vom fi bucurosi sa te contactam pentru a stabili o intalnire