Aranjamente florale evenimente corporate - Eleganta si preturi accesibile
Corporate

Aranjamente florale
evenimente corporate

Orice aranjament floral este creat special pentru a transmite o parte din identitatea brand-ului tau.

Aranjamente florale pentru evenimente corporate

Ne asiguram ca orice aranjament floral pentru un eveniment corporate pune in valoare imaginea companiei si aduce un plus de valoare evenimentului.

FVA - Flori pe Valoare Adaugata

Treaba noastra este sa obtinem atmosfera perfecta pentru brand-ul tau, idiferent de locatie. Si mereu am reusit prin aranjamentele florale sau prin panourile foto de flori, atat de admirate la un eveniment, sa obtinem acel efect wow, despre care toata lumea sa vorbeasca. La orice petrecere sau aniversare tematica ne place sa surprindem invitatii cu detalii neasteptate si decoruri care sa transforme petrecerea ta intr-o amintire extrem de frumoasa.

LANSARE KAT VON D
SEPHORA

Pe langa aranjamentele florale, instalatiile florale de mari dimensiuni si celelalte decoruri, putem sa iti venim in ajutor cu sugestii si idei, propuneri de locatii, catering sau servicii de PR, inchirieri de recuzita, mese scaune sau echipamente audio-video-lumini, recomandari de fotografi si videografi profesionisti. Experienta noastra acopera o arie variata de evenimente: receptii, cocktail-uri, lansari de produs, aniversari, petreceri tematice, team building-uri si workshop-uri artistice.

Pe langa organizarea evenimentelor, avem grija de decorul magazinelor si al altor spatii comerciale. Decorul din vitrina unui magazin, aranjamentele din lobby-ul unui hotel sau de pe mesele unui restaurant, florile de la receptia unui salon sau a unui centru SPA, toate acestea pot aduce un mare plus de valoare afacerii tale.

Purple flowers • Pamantul rade prin flori
Purple flowers • Pamantul rade prin flori

Purple Flowers & Prietenii

Oamenii cu care colaboram ne raman dragi.

De multe ori, clientii nostri ne devin prieteni. Datorita increderii lor am avut sansa sa punem in aplicare tot felul de idei traznite. Mai ales atunci cand am iesit din zona de confort. Probabil ca relatia noastra se bazeaza pe iubire. Noi ii iubim pentru ca ne cer tot timpul altceva, ei ne iubesc pentru ca venim mereu cu altceva. Oricum, un lucru e cert: cele mai frumoase creatii florale sunt, de cele mai multe ori, doar la un telefon distanta.


Programeaza o intalnire

Trimite-ne datele tale de contact si cateva detalii si vom fi bucurosi sa te contactam pentru a stabili o intalnire.


  Purple flowers • Pamantul rade prin flori
  Purple flowers • Pamantul rade prin flori

  Purple flowers • Pamantul rade prin flori
  Purple flowers • Pamantul rade prin flori
  Programeaza o intalnire

  Trimite-ne datele tale de contact si cateva detalii si vom fi bucurosi sa te contactam pentru a stabili o intalnire

   Favorite Notificari contul meu 0 cos
   1
   Notifications Circle Heart Heart