Aranjamente florale pentru evenimente corporate

Treaba noastra este sa obtinem atmosfera perfecta pentru brand-ul tau, indiferent de locatie. Si mereu am reusit prin aranjamentele florale sau prin panourile foto de flori, atat de admirate la un eveniment, sa obtinem acel efect wow, despre care toata lumea sa vorbeasca. La orice petrecere sau aniversare tematica ne place sa surprindem invitatii cu detalii neasteptate si decoruri care sa transforme petrecerea ta intr-o amintire extrem de frumoasa.

Pe langa aranjamentele florale, instalatiile florale de mari dimensiuni si celelalte decoruri, putem sa iti venim in ajutor cu sugestii si idei, propuneri de locatii, catering sau servicii de PR, inchirieri de recuzita, mese scaune sau echipamente audio-video-lumini, recomandari de fotografi si videografi profesionisti. Experienta noastra acopera o arie variata de evenimente: receptii, cocktail-uri, lansari de produs, aniversari, petreceri tematice, team building-uri si workshop-uri artistice.

Pe langa organizarea evenimentelor, avem grija de decorul magazinelor si al altor spatii comerciale. Decorul din vitrina unui magazin, aranjamentele din lobby-ul unui hotel sau de pe mesele unui restaurant, florile de la receptia unui salon sau a unui centru SPA, toate acestea pot aduce un mare plus de valoare afacerii tale.

Purple Flowers & Prietenii

De multe ori, clientii nostri ne devin prieteni. Datorita increderii lor am avut sansa sa punem in aplicare tot felul de idei traznite. Mai ales atunci cand am iesit din zona de confort. Probabil ca relatia noastra se bazeaza pe iubire. Noi ii iubim pentru ca ne cer tot timpul altceva, ei ne iubesc pentru ca venim mereu cu altceva. Oricum, un lucru e cert: cele mai frumoase creatii florale sunt, de cele mai multe ori, doar la un telefon distanta.

Programeaza o intalnire

Trimite-ne datele tale de contact si cateva detalii si vom fi bucurosi sa te contactam pentru a stabili o intalnire    Urmareste-ne
    Favorite contul meu 0 cos
    Programeaza o intalnire

    Trimite-ne datele tale de contact si cateva detalii si vom fi bucurosi sa te contactam pentru a stabili o intalnire