Aranjamente florale nunta si buchete de mireasa superbe
Nunti

Aranjamente florale nunta

De la concept la realitate este nevoie doar de putina imaginatie. Si de echipa Purple Flowers.

Locul in care visurile devin realitate

Pentru a realiza un eveniment personal, dorim sa ne intalnim cu voi, sa discutam in tihna despre fiecare detaliu. Sa scriem impreuna aceasta pagina frumoasa din viata voastra.

Purple Flowers si cea mai frumoasa zi

Prin natura lor, nuntile, lasa intotdeauna o amintire vie in mintea participantilor. De aceea tratam fiecare eveniment ca pe o ocazie de a crea o experienta memorabila. Detaliile pot face diferenta dintre un eveniment obisnuit si unul spectaculos, iar decoratiunile si aranjamentele florale pot schimba complet atmosfera oricarei locatii, prin culorile vii, prin miresmele imbietoare si prin emotiile transmise oamenilor.

NUNTA DIN VIS:
ADELA & RADU

La noi nu vei gasi doar buchete de mireasa si aranjamente florale. Toate miresele noastre s-au imprietenit cu Dhaniel Nora. Cu un calm specific ardelenesc, le-a ascultat si le-a sfatuit de fiecare data cand simteau ca sunt in impas. In cei aproape 10 ani de cand lucreaza pentru nunti, a acumulat o experienta vasta. Pe langa prezentarea unui concept, buchete, aranjamente florale, decoruri, recuzita, mese si scaune, este alaturi de mirese cu sfaturi despre locatii, catering, invitatii, echipamente lumini, recomandari fotografi, videografi, makeup artists, hairstylists, formatii sau dj.

Suntem constienti cat de importanta este o nunta (sau un botez) in viata oricarui om. De aceea, avem grija de fiecare detaliu in parte astfel incat sa poti spune „totul a iesit exact cum am visat!”. Acest lucru ne face sa credem ca vom colabora in curand.Programeaza o intalnire

Trimite-ne datele tale de contact si cateva detalii si vom fi bucurosi sa te contactam pentru a stabili o intalnire.

  Purple flowers • Pamantul rade prin flori
  Purple flowers • Pamantul rade prin flori

  Purple flowers • Pamantul rade prin flori
  Purple flowers • Pamantul rade prin flori
  Programeaza o intalnire

  Trimite-ne datele tale de contact si cateva detalii si vom fi bucurosi sa te contactam pentru a stabili o intalnire

   Favorite Notificari contul meu 0 cos
   1
   Notifications Circle Heart Heart