Buchet cu 51 trandafiri albi | Purple Flowers
Purple flowers • Pamantul rade prin flori
Purple flowers • Pamantul rade prin flori

Buchet cu 51 trandafiri albi

Cod Produs: BUC107

469,00 lei

+ lei

Contine: 51 trandafiri albi, salal, eucalipt.

Descriere

Ne inspiram zi de zi din emotiile celor care comanda flori prin floraria online Purple Flowers precum si din zambetele celor care le primesc. Am creat acest buchet cu 51 de trandafiri albi, ca sa transmita sentimentele tale de apreciere fata de o persoana speciala din viata ta. Potrivit femeilor sensibile si care iubesc florile, acest buchet aminteste de emotia primei intalniri. Fie ca este ziua ei, fie ca vrei sa-i faci o simpla bucurie, buchetele cu flori albe sunt cei mai buni mesageri ai gandurilor tale.

Pentru a va bucura cat mai mult de acest buchet, inlocuiti apa din vaza si taiati 1-2 cm din tulpinile florilor o data la 2-3 zile. Buchetul va fi amplasat doar in interior ferit de razele directe ale soarelui si departe de aparatele de aer conditionat si calorifere. Temperatura recomandata pentru pastrarea florilor nu trebuie sa depaseasca 22-24 grade Celsius.

Livrarea este gratuita si poate fi facuta in 2-4 ore in Bucuresti si zonele limitrofe.

Acest produs este perisabil si nu poate fi returnat. Acest produs ne hraneste doar sufletul, el nu este destinat consumului uman.

Cele mai frumoase flori sunt cele trimise din suflet.

Adauga Vaza
Adauga Cadou
Purple flowers • Pamantul rade prin flori
Purple flowers • Pamantul rade prin flori
Programeaza o intalnire

Trimite-ne datele tale de contact si cateva detalii si vom fi bucurosi sa te contactam pentru a stabili o intalnire