Buchete de mireasa pentru cea mai frumoasa nunta
Ai ajuns pe cea mai frumoasa pagina de pe internet

Buchete de mireasa

Abia asteptam sa ne cunoastem si sa discutam despre buchetul tau de mireasa.Programeaza o intalnire

Trimite-ne datele tale de contact si cateva detalii si vom fi bucurosi sa te contactam pentru a stabili o intalnire.

  Prin natura lor, nuntile, lasa intotdeauna o amintire vie in mintea participantilor. De aceea tratam fiecare eveniment ca pe o ocazie de a crea o experienta memorabila. Detaliile pot face diferenta dintre un eveniment obisnuit si unul spectaculos, iar decoratiunile si aranjamentele florale pot schimba complet atmosfera oricarei locatii, prin culorile vii, prin miresmele imbietoare si prin emotiile transmise oamenilor.

  La noi nu vei gasi doar buchete de mireasa si aranjamente florale. Toate miresele noastre s-au imprietenit cu Dhaniel Nora. Cu un calm specific ardelenesc, le-a ascultat si le-a sfatuit de fiecare data cand simteau ca sunt in impas. In cei aproape 10 ani de cand lucreaza pentru nunti, a acumulat o experienta vasta. Pe langa prezentarea unui concept, buchete, aranjamente florale, decoruri, recuzita, mese si scaune, este alaturi de mirese cu sfaturi despre locatii, catering, invitatii, echipamente lumini, recomandari fotografi, videografi, makeup artists, hairstylists, formatii sau dj.

  Suntem constienti cat de importanta este o nunta (sau un botez) in viata oricarui om. De aceea, avem grija de fiecare detaliu in parte astfel incat sa poti spune „totul a iesit exact cum am visat!”. Acest lucru ne face sa credem ca vom colabora in curand.

  Purple flowers • Pamantul rade prin flori
  Purple flowers • Pamantul rade prin flori
  Programeaza o intalnire

  Trimite-ne datele tale de contact si cateva detalii si vom fi bucurosi sa te contactam pentru a stabili o intalnire

   Favorite Notificari contul meu 0 cos
   1
   Notifications Circle Heart Heart