Cos cu trandafiri, bostanei si protea | Purple Flowers
Purple flowers • Pamantul rade prin flori
Purple flowers • Pamantul rade prin flori

Cos cu trandafiri, bostanei si protea

Cod Produs: ARG115

199,00 lei

+ lei

Contine: cos gri patrat, bostanei mici, banksia, trandafir portocaliu, protea nutan portocaliu, matthiola ivoire, alstro galben, crizantema santini galbena, asclepias tuberosa
skimmia verde, eucalipt, eucalipt portocaliu si pistachia

Descriere

Florile daruite din suflet transmit emotii frumoase celor dragi. Mai ales cosurile cu flori de toamna. Combinatiile de flori galbene, portocalii si rosii sunt cele mai spectaculoase toamna, iar aceste aranjamente ne aduc aminte de cosurile abundentei din vremea recoltei. Si pentru ca stim ca sunt momente pe care ati vrea  sa le pastrati mereu in amintire, am creat acest cos cu bostanei, trandafiri si protea pentru a sarbatori evenimentele fericite din viata voastra. Potrivit persoanelor mereu vesele si pline de viata, un astfel de cadou le va insenina cu siguranta ziua. Adauga un mesaj personalizat si transforma o zi banala intr-o amintire frumoasa!

Pentru a va bucura cat mai mult de acest cos cu flori de toamna, adaugati putina apa buretelui din interiorul cosului o data la 1-2 zile pentru a evita uscarea acestuia. Aranjamentul va fi amplasat doar in interior ferit de razele directe ale soarelui si departe de aparatele de aer conditionat si calorifere. Temperatura recomandata pentru pastrarea florilor nu trebuie sa depaseasca 22-24 grade Celsius.

Livrarea este gratuita si poate fi facuta in 2-4 ore in Bucuresti si zonele limitrofe.

Acest produs este perisabil si nu poate fi returnat. Acest produs ne hraneste doar sufletul, el nu este destinat consumului uman.

Cele mai frumoase flori sunt cele trimise din suflet.

Adauga Cadou
Purple flowers • Pamantul rade prin flori
Purple flowers • Pamantul rade prin flori

Instagram

Tot ce avem noi mai bun si mai fain de aratat lumii e pe Instagram.

Programeaza o intalnire

Trimite-ne datele tale de contact si cateva detalii si vom fi bucurosi sa te contactam pentru a stabili o intalnire