Cum comand

Buchetele de flori, aranjamentele florale si celelalte produse prezentate pe site pot fi achizitionate atat online, direct pe site, cat si telefonic la numarul de telefon 0755 138 138 sau prin email la adresa comenzi@purpleflowers.ro.

COMANDA ONLINE

Magazinul de flori online iti da posibilitatea sa comanzi direct pe site orice produs afisat in categoriile listate in bara de meniuri sau in alte locuri in care sunt afisate pe site.

Pentru a plasa o comanda online trebuie sa:

– alegi produsul dorit;

– citesti specificatiile, descrierea produsului, sa observi pretul si disponibilitatea lui;

– daca este produsul potrivit pentru tine, selecteaza data livrarii, ora de livrare preferata, adauga un mesaj si extraoptiuni daca doresti si adauga produsul in cos;

– in acest punct poti finaliza comanda ca si utilizator neinregistrat sau sa iti faci cont;

– completezi datele de facturare;

– completezi datele de livrare;

– completezi orice alte observatii ai pentru noi;

– selectezi metoda de plata;

– citesti Lista de Termeni si Conditii si sa bifezi ca esti ai citit aceasta lista si ca esti de acord cu clauzele mentionate;

– apesi butonul finalizeaza comanda

Vei primi un email de confirmare a comenzii plasate, in care statusul comenzii este “Pending” (in curs de realizare).

Clientul are obligatia ca dupa primirea confirmarii de comanda pe email, sa verifice cu atentie toate informatiile si sa ne notifice imediat eventuale erori survenite. SC SUNTIME EVENTS SRL nu este responsabila pentru orice intarziere sau greseala de comunicare cauzate de greseli ale clientului, omisiuni, intreruperi, stergere de fisiere din email, erori, defectiuni, virusi, intarzieri in operare sau transmisie, etc.

In cazul in care ai selectat metoda de plata: Plata online cu cardul, vei primi si un email de confirmare a platii de la partenerul nostru EuPlatesc.ro (EuroPayment Services SRL).

Dupa livrare vei primi un email in care statusul comenzii va fi “Complete” (adica, comanda a fost livrata) si un email cu factura aferenta comenzii. Momentul trimiterii emailului de schimbare a statusului comenzii poate fi diferit de momentul efectiv al livrarii. Ne rezervam dreptul de a modifica statusul comenzii in 1 pana la 72 de ore de la livrare.

COMANDA PRIN TELEFON

Oricare din produsele prezentate pe site pot fi comandate telefonic la numarul de telefon 0040 755 138 138 sau la alte numere de telefon afisate pe site. Operatorii nostri sunt pregatiti sa iti raspunda la toate intrebarile tale. Clientul are obligatia ca dupa primirea confirmarii de comanda pe email, sa verifice cu atentie toate informatiile si sa notifice imediat angajatii nostri de eventuale erori survenite. SC SUNTIME EVENTS SRL nu este responsabila pentru orice intarziere sau greseala de comunicare cauzate de greseli ale clientului, omisiuni, intreruperi, stergere de fisiere din email, erori, defectiuni, virusi, intarzieri in operare sau transmisie, etc.

Orice comanda realizata la unul din numerele de telefon afisate pe site-ul www.purpleflowers.ro, se poate face numai dupa ce ai citit intreaga Lista de Termeni si Conditii si numai daca esti de acord cu toate clauzele mentionate in aceasta Lista. Plasand o comanda telefonica la unul din numerele de telefon afisate pe site, declari ca ai citit si esti de acord cu clauzele Listei de Termeni si Conditii.

COMANDA PE EMAIL

Operatorii nostri vor prelua imediat comanda transmisa pe email la comenzi@purpleflowers.ro. Clientul are obligatia ca dupa primirea confirmarii de comanda pe email, sa verifice cu atentie toate informatiile si sa notifice imediat angajatii nostri de eventuale erori survenite. SC SUNTIME EVENTS SRL nu este responsabila pentru orice intarziere sau greseala de comunicare cauzate de greseli ale clientului, omisiuni, intreruperi, stergere de fisiere din email, erori, defectiuni, virusi, intarzieri in operare sau transmisie, etc.

Orice comanda realizata la una din adresele de email afisate pe site-ul www.purpleflowers.ro, se poate face numai dupa ce ai citit intreaga Lista de Termeni si Conditii si numai daca esti de acord cu toate clauzele mentionate in aceasta Lista. Plasand o comanda pe email la una din adresele de email afisate pe site, declari ca ai citit si esti de acord cu clauzele Listei de Termeni si Conditii.

Modalitatile de plata agreate in cazul acestui tip de comanda sunt enumerate la Cap. 8 PLATA.

CONFIRMAREA DE COMANDA

Confirmarea de comanda / Factura Proforma impreuna cu numarul unic de comanda (Order ID) vor fi trimise clientilor doar prin email la fiecare comanda noua plasata pe siteul www.purpleflowers.ro.  Clientul are obligatia de a verifica orice informatie furnizata in cadrul comenzii si de a ne anunta in cazul in care au survenit anumite erori in informatiile oferite. Orice sesizare (in scris prin email, sau telefonic) se va face mentionandu-se numarul unic de comanda primit. In acest caz, clientii vor primi pe email Confirmarea de comanda actualizata.

Favorite contul meu 0 cos
Programeaza o intalnire

Trimite-ne datele tale de contact si cateva detalii si vom fi bucurosi sa te contactam pentru a stabili o intalnire