Povestea Purple Flowers

„Esenta designului floral nu o reprezinta doar florile. Emotia pe care reuseste sa o transmita un buchet sau un aranjament floral este la fel de importanta.

De aceea, filozofia florariei on-line Purple Flowers a fost construita in jurul creativitatii si puterii de a transmite mesajul potrivit. Florile si toate celelalte elemente decorative sunt mijloacele pe care le folosim pentru a exprima trairile si sentimentele pe care dorim sa le transmitem.”

Valori

Creatiile noastre au la baza un set de valori simple, dar importante, pe care le respectam in tot ceea ce facem.

01

Creativitate nelimitata

Designul floral este un taram fara limite, iar cu multa imaginatie putem realiza chiar si cele mai surprinzatoare aranjamente florale. Iubim florile si ne bucuram in fiecare zi de frumusetea cu care ele ne inconjoara.

02

Rapid si flexibil

Livrare oriunde si oricand in Bucuresti. Simplu si rapid. Vom avea grija ca toate buchetele sau aranjamentele florale pe care le cream sa pastreze o nota personala si sa aduca zambetul pe buzele celor ce le primesc.

03

Calitate fara compromis

Folosim doar flori achizitionate saptamanal de pe cea mai mare bursa de flori din Olanda. Astfel, oferim garantia calitatii buchetelor si aranjamentelor florare pe care le cream, la preturi mici.

04

Respect fata de oameni

Pretuim emotiile pe care oamenii doresc sa le transmita cu buchetele realizate de noi. Punem multa pasiune si grija in tot ceea ce facem pentru a onora increderea pe care o primim din partea clientilor nostri.

05

Dezvoltare durabila

Iubim natura si folosim responsabil resursele oferite de aceasta. Nu numai ca acordam o mare importanta ingrijirii florilor si plantelor folosite, dar reciclam o mare parte din deseurile produse.

Chiar felicitarile pe care scriem mesajele care insotesc un buchet sau un aranjament floral sunt realizate din hartia reciclata de noi.

Dhaniel Nora

La 23 de ani, Dhaniel Nora a ales sa renunte la pregatirea sa in domeniul bancar, pentru a urma calea pasiunii sale pentru flori si design. A inceput sa lucreze cu flori in orasul natal – Sibiu – iar din 2011 s-a mutat la Bucuresti, unde a pus bazele atelierului Purple Flowers.

Designul floral reprezinta pentru el o forma de exprimare, iar talentul sau a castigat aprecierea clientilor pentru care a lucrat. Dhaniel a inceput cu buchete de flori facute din pasiune si in mai putin de 5 ani, a adaugat in portofoliul sau floraria online www.purpleflowers.ro si nenumarate evenimente private si evenimente corporate, devenind cunoscut mai ales pentru instalatiile florale de mari dimensiuni pe care le creeaza.

A participat la expozitii, workshopuri, demonstratii si concursuri internationale de floristica, a devenit vicecampion la Cupa de Arta Florala a Romaniei in 2017, acumuland o vasta experienta pe care o pune in practica in atelierul Purple Flowers

“Menirea mea pe pamant este sa lucrez cu flori si sa ii fac pe oameni fericiti” marturiseste el, insumand intr-o singura propozitie dragostea lui pentru viata, oameni si flori. Si in fiecare zi reuseste sa le imbine pe toate atat de placut.

Evenimente corporate, lansari de produs, receptii, cocktail-uri, team building-uri, workshop-uri, sedinte foto, nunti, botezuri, petreceri tematice, sau aniversari, pentru echipa Purple Flowers orice eveniment este o provocare. Iar Purple Flowers nu creeaza doar aranjamente florale, creeaza o atmosfera neasteptata, creeaza amintiri.

Urmareste-ne
Favorite contul meu 0 cos
Programeaza o intalnire

Trimite-ne datele tale de contact si cateva detalii si vom fi bucurosi sa te contactam pentru a stabili o intalnire