ELLE STYLE AWARDS, 18 ani de fashion - Purple Flowers
corporate

ELLE STYLE AWARDS, 18 ani de fashion

Va spuneam ca va voi povesti despre unul dintre cei mai frumosi brazi de Craciun pe care am avut ocazia sa ii fac iarna aceasta. ELLE Romania a implinit 18 ani, pe care i-a sarbatorit la deja traditionalul eveniment ELLE Style Awards. Iar cand dragele mele prietene de la ELLE mi-au spus ca petrecerea ce urma sa aiba loc la Palatul Parlamentului va fi una 2 in 1 (si Craciun, si majorat), am stiut imediat ca trebuie sa facem un decor retro cu accente disco, dar totusi glamorous.

 

 

Iubesc perioada disco, deci nu am stat prea mult pe gânduri si mi-am imaginat un brad realizat din globuri. Evident, disco J. Si cred ca e cel mai frumos brad pe care l-am realizat ever! De fapt, sunt sigur de asta, si ma bucur tare ca si celor de la ELLE le-a placut ideea.

 

 

Cine ma cunoaste destul de bine stie, insa, ca imi plac lucrurile minimaliste, dar ca apreciez intotdeauna lucrurile retro sau vintage. Pare ciudat, dar explicatia este destul de simpla – ador lucrurile simple, cred cu convingere ca poti sa transmiti mult cu putin, dar imi plac, in aceeasi masura, si traditiile. Sunt old school cand vine vorba de valori. Ei, din acest motiv, dar si pentru ca in anii ’80-’90 (cel putin eu asta cred) in Romania oamenii erau mai onesti, mai cinstiti, mai respectuosi, mi-am dorit sa exprim aceasta combinatie de traditii, preferinte personale si valori intr-un brad. Sigur, intr-o noua dimensiune… minimalista.

 

 

 

Odata ce aveam ideea, a venit si provocarea. Cum aveam sa gasesc cel putin doua sute de globuri disco cu diametre intre 10 si 60 de centimetri intr-un timp atat de scurt?!? Am avut noroc cu fetele de la ELLE care si-au intins, si ele, antenele si impreuna am reusit sa gasim suficiente globuri. Si toata lumea a spus ca a aratat senzational.

 

 

Oare ce brad o sa facem la anul?

 

Cu dragoste si pasiune,

Dhaniel

Purple flowers • Pamantul rade prin flori
Purple flowers • Pamantul rade prin flori

Alte articole

Locul in care ne declaram iubirea infinita pentru flori si oameni.


Purple flowers • Pamantul rade prin flori
Purple flowers • Pamantul rade prin flori
Programeaza o intalnire

Trimite-ne datele tale de contact si cateva detalii si vom fi bucurosi sa te contactam pentru a stabili o intalnire

    Favorite Notificari contul meu 0 cos
    1
    Notifications Circle Heart Heart