The most beautiful Wedding arrangements - Purple Flowers
If you are planning your wedding, you should contact us

Wedding arrangements

Here you will find wedding floral arrangements suitable for all tastes and all budgets. Floral arrangements can turn any location into a dream one.Schedule a meeting

Send us your contact details and we will be happy to contact you to schedule a meeting.

  Prin natura lor, nuntile, lasa intotdeauna o amintire vie in mintea participantilor. De aceea tratam fiecare eveniment ca pe o ocazie de a crea o experienta memorabila. Detaliile pot face diferenta dintre un eveniment obisnuit si unul spectaculos, iar decoratiunile si aranjamentele florale pot schimba complet atmosfera oricarei locatii, prin culorile vii, prin miresmele imbietoare si prin emotiile transmise oamenilor.

  La noi nu vei gasi doar buchete de mireasa si aranjamente florale. Toate miresele noastre s-au imprietenit cu Dhaniel Nora. Cu un calm specific ardelenesc, le-a ascultat si le-a sfatuit de fiecare data cand simteau ca sunt in impas. In cei aproape 10 ani de cand lucreaza pentru nunti, a acumulat o experienta vasta. Pe langa prezentarea unui concept, buchete, aranjamente florale, decoruri, recuzita, mese si scaune, este alaturi de mirese cu sfaturi despre locatii, catering, invitatii, echipamente lumini, recomandari fotografi, videografi, makeup artists, hairstylists, formatii sau dj.

  Suntem constienti cat de importanta este o nunta (sau un botez) in viata oricarui om. De aceea, avem grija de fiecare detaliu in parte astfel incat sa poti spune „totul a iesit exact cum am visat!”. Acest lucru ne face sa credem ca vom colabora in curand.

  Purple flowers • Pamantul rade prin flori
  Purple flowers • Pamantul rade prin flori
  Schedule an appointment

  Send us your contact details and a few details and we will be happy to contact you to set up a meeting

   Favorites Notificari My account 0 cart
   1
   Notifications Circle Heart Heart