Impossible made possible: lansarea IQOS in Romania - Purple Flowers
corporate

Impossible made possible: lansarea IQOS in Romania

Acest eveniment fabulos a plecat de la sloganul „Impossible made possible”, si chiar la asta s-a gandit echipa magnifica de la Momentum, alcatuita dintr-o multime de oameni minunati si plini de imaginatie, atunci cand a conceput evenimentul. M-am bucurat enorm sa lucrez cu ei, mai ales pentru ca tema pe care -au propus-o mi-a stimulat imaginatia… si stiti deja cat apreciez o astfel de provocare!

 

 

Apoi, invitatii intrau in zona rezervata evenimentului, unde rulau, pe niste ecrane uriase, proiectii video fantastice, absolut superbe. Dupa prezentarea inovatiei iQOS –  „Heat not burn technology” – oamenii erau invitati in spatele scenei, in The Trial Room. Aici am realizat un panou urias de frunze tropicale si muschi verde, inalt de aproape 6 metri.

 

 

Organizatorii s-au asigurat, astfel, ca invitatii au avut parte de o serie completa de experiente si ca au inteles cu adevarat conceptul revolutionar al noii tehnologii. Pentru noi, a fost o provocare care a impus multa munca, dar in cele din urma, toata lumea a fost impresionata, iar scopul a fost atins: Impossible was made possible.

 

 

Cu dragoste si pasiune,

Dhaniel

Purple flowers • Pamantul rade prin flori
Purple flowers • Pamantul rade prin flori

Alte articole

Locul in care ne declaram iubirea infinita pentru flori si oameni.


Purple flowers • Pamantul rade prin flori
Purple flowers • Pamantul rade prin flori
Programeaza o intalnire

Trimite-ne datele tale de contact si cateva detalii si vom fi bucurosi sa te contactam pentru a stabili o intalnire

    Favorite contul meu 0 cos
    1
    Notifications Circle Heart Heart