Bostan kit DIY cu flori de toamna | Purple Flowers
Purple flowers • Pamantul rade prin flori
Purple flowers • Pamantul rade prin flori
Reducere-15%

Bostan kit DIY cu flori de toamna

Cod Produs: ARG322

274,00 lei 234,00 lei

+ lei

In acest kit vei gasi tot ceea ce ai nevoie pentru ati realiza propriul bostan pictat decorat cu flori: bostan, flori, 2 culori, pensula, foarfeca, burete si instructiuni de realizare pas cu pas.

Va rugam sa mentionati in pagina de check-out 2 culori pe care le doriti dintre: roz deschis, fucsia, mov, bordeaux, albastru deschis, albastru inchis, turquoise, auriu sau cupru

Livrarea este gratuita si poate fi facuta in 2-4 ore Bucuresti si zonele limitrofe sau in 24-48 de ore ORIUNDE IN ROMANIA.

Florile pot fi diferite fata de cele prezentate in imagine.

Stoc epuizat

Descriere

Kit DIY Bostan pictat decorat cu flori

 

Florile daruite din suflet transmit emotii frumoase celor dragi. Mai ales acest kit DIY cu care poti sa iti realizezi propriul bostan pictat, decorat cu flori. Combinatiile de flori roz, galbene, portocalii si rosii sunt cele mai spectaculoase toamna, iar aceste aranjamente de toamna la preturi mici sunt cel mai frumos cadou de sezon. Si pentru ca stim ca sunt momente pe care ati vrea  sa le pastrati mereu in amintire, am realizat aceste decoratiuni cu flori frumoase si ieftine pe care le-am combinat cu flori uscate de toamna dar si cu frunze conservate de palmier sau cu pampas pentru a sarbatori evenimentele fericite din viata voastra. Potrivit persoanelor mereu vesele si pline de viata, un astfel de cadou le va insenina cu siguranta ziua. Adauga un mesaj personalizat si transforma o zi banala intr-o amintire frumoasa!

Pentru a va bucura cat mai mult de acest aranjament cu flori de toamna, adaugati putina apa buretelui din interiorul bostanului o data la 1-2 zile pentru a evita uscarea acestuia. Aranjamentul va fi amplasat doar in interior ferit de razele directe ale soarelui si departe de aparatele de aer conditionat si calorifere. Temperatura recomandata pentru pastrarea florilor nu trebuie sa depaseasca 22-24 grade Celsius.

Livrarea este gratuita si poate fi facuta in 2-4 ore in Bucuresti si zonele limitrofe prin curierii proprii, si in maxim 48 de ore ORIUNDE IN ROMANIA prin curier.

Acest produs este perisabil si nu poate fi returnat. Acest produs ne hraneste doar sufletul, el nu este destinat consumului uman.

Cele mai frumoase flori sunt cele trimise din suflet.

Mai multe buchete si aranjamente de toamna aici.

Adauga Cadou
Purple flowers • Pamantul rade prin flori
Purple flowers • Pamantul rade prin flori
Programeaza o intalnire

Trimite-ne datele tale de contact si cateva detalii si vom fi bucurosi sa te contactam pentru a stabili o intalnire