Litere/cifre muschi verde 20cm | Purple Flowers
Purple flowers • Pamantul rade prin flori
Purple flowers • Pamantul rade prin flori

Litere/cifre muschi verde 20cm

Cod Produs: DES18

45,00 lei

+ lei

Obiectul este confectionat din model litera/cifra si muschi verde.

Descriere

Personalizeaza orice spatiu cu litere sau cifre din muschi verde care sa pastreze momente importante din viata ta si a celor dragi. Fie ca e vorba de numele persoanei iubite, a datei cand v-ati cunoscut sau a unui cuvant care va defineste relatia, va puteti decora locuinta intr-un mod inedit. Daruieste-le celor dragi initialele lor sau data lor de nastere si le vei face o surpriza deosebita. Extrem de versatile, pot fi folosite pentru numerotarea sau denumirea meselor in cadrul unor evenimente speciale din viata voastra.

Pentru a va bucura cat mai mult de acest produs, va rugam sa tineti cont de urmatoarele instructiuni de pastrare si intretinere:

·        Acest obiect de decor poate fi folosit doar la interior si poate fi sters de praf cu o carpa uscata sau un pamatuf. Deoarece produsele noastre de decor interior pot contine bucati de lemn, muschi verde natural, muschi verde conservat (licheni) sau alte elemente organice, este foarte important ca aceste produse sa fie ferite de razele directe ale soarelui si, pe cat posibil, pastrate departe de surse de caldura/aer conditionat.

·        Muschiul verde natural, muschiul verde conservat (cunoscut si sub denumirea de lichen) si plantele conservate nu au nevoie de apa. In cazul contactului accidental cu apa, se vor presa usor cu un servetel de hartie si se vor lasa sa se usuce. Contactul prelungit cu apa duce la degradarea muschiului si a plantelor conservate si la decolorarea acestora.

·        Unele obiecte de decor pot contine componente electrice. Acestea se vor folosi numai in conditii normale si pentru scopul in care au fost proiectate.

Dimensiunile produsului: h 20 cm.

Livrarea este gratuita si poate fi facuta in 2-4 ore in Bucuresti si zonele limitrofe.

Acest produs este perisabil si nu poate fi returnat. Acest produs ne hraneste doar sufletul, el nu este destinat consumului uman.

Cele mai frumoase obiecte de decor sunt cele alese cu inima.

Adauga Buchet
Purple flowers • Pamantul rade prin flori
Purple flowers • Pamantul rade prin flori

Instagram

Tot ce avem noi mai bun si mai fain de aratat lumii e pe Instagram.

Programeaza o intalnire

Trimite-ne datele tale de contact si cateva detalii si vom fi bucurosi sa te contactam pentru a stabili o intalnire