Nunta la castel: Cristina si Andrei - Purple Flowers
nunti

Nunta la castel: Cristina si Andrei

Pentru a avea o nunta perfecta, este esential ca toate ingredientele ce alcatuiesc evenimentul sa fie reusite – dar, cum Cristina si Andrei au decis sa se casatoreasca la Castelul Cantacuzino, la Busteni, stiam ca avem deja fundalul perfect pentru o nunta de basm, exact asa cum isi dorea Cristina. De fapt, cine nu viseaza la o astfel de nunta? M-am bucurat ca s-a bazat pe mine ca sa isi poata realiza visul.

 

 

Cununia civila a avut loc chiar in fata castelului, in aer liber, asa ca am decorat spatiul cu un covor alb, scaune Chiavari albe, iar pavilionul pentru ceremonie a fost ornamentat cu drapaje ivoire si un candelabru din flori. Ploaia ne-a dat emotii pentru o vreme, asa ca am pregatit umbrele transparente pentru toti invitatii. Din fericire, s-a oprit chiar cu 5 minute inainte de inceperea ceremoniei, la timp pentru un cocktail pe terasa decorata in intregime cu drapaje albe si flori, unde invitatii s-au bucurat de muzica unui cvartet de coarde.

 

 

Dupa ceremonie, oaspetii au fost poftiti in castel, unde urma sa aiba loc petrecerea. Masa mirilor a fost decorata cu un aranjament floral pe toata lungimea ei, in aceleasi tonuri de alb si verde ca si mesele invitatilor. Pentru mese, am imaginat o baza alb-verde, cu o ghirlanda de flori inconjurând spectaculos sfesnicele argintii. Am folosit, pentru aranjamente, hortensia, dhalia, astilbe, green bell, agapanthus, delphinium, eucalypt, iedera si bineinteles multe lumanari.

 

 

Am ales nuante puternice, distincte de rosu pentru buchetul ei, pe care l-am gândit impreuna ca o abundenta de orhidee Vanda – florile ei preferate. Ca sa combinam doua nuante diferite de rosu, o culoare atât de puternica si de pasionala, am inserat câteva flori de gloriosa, iar rezultatul a fost un buchet de neuitat. La fel ca intreaga nunta!

 

 

 

Cu dragoste si pasiune,

Dhaniel

 

Purple flowers • Pamantul rade prin flori
Purple flowers • Pamantul rade prin flori

Alte articole

Locul in care ne declaram iubirea infinita pentru flori si oameni.


Purple flowers • Pamantul rade prin flori
Purple flowers • Pamantul rade prin flori
Programeaza o intalnire

Trimite-ne datele tale de contact si cateva detalii si vom fi bucurosi sa te contactam pentru a stabili o intalnire

    Favorite Notificari contul meu 0 cos
    1
    Notifications Circle Heart Heart