Pretty in pink: Simina & Cristi

Sunt intotdeauna foarte bucuros atunci cand trebuie sa realizez buchetele si aranjamentele florale pentru o nunta. Multi ar spune ca sunt doar un furnizor de servicii pentru nunti. Dar de fapt e mult mai mult. De multe ori mirii imi devin apropiati si simt ca prin fiecare aranjament floral pe care il realizez pentru nunta lor particip si eu acolo ca martor tacut la aceasta zi minunata din viata fiecarui cuplu. Toata lumea stie deja ca ador ceea ce fac.

Pentru nunta Siminei si a lui Cristi am folosit doar bujori roz, hortensie si lavanda – florile preferate ale Siminei. Mereu le indemn pe mirese sa folosim florile lor preferate. Da, bineinteles ca a avut un superb buchet din bujori Sarah Bernard si cateva flori de lavanda. Si bineinteles ca a iesit asa cum a visat dintotdeauna ca va fi. Nu exista o multumire mai mare pentru un florist decat aceasta replica spusa in momentul in care mireasa te ia in brate chinuindu-se sa nu lacrimeze ca sa nu-si strice machiajul.

Nunta lor a fost una eleganta, la minunatul Castel Ghika. Fete de masa cu motive de brocart, scaune Chiavari si aranjamente de masa pe sfesnic de cristal realizate din bujori, hortensii si lavanda. Vizual va puteti imagina tot ce s-a intamplat in aceasta zi dar, din pacate, nu pot sa redau aici parfumul suav al bujorilor si al lavandei care plutea in sala printre invitati. Magnifique!

Cu dragoste si pasiune,

Dhaniel

Share on Facebook

Alte articole

Locul in care ne declaram iubirea infinita pentru flori si oameni

Urmareste-ne
Favorite contul meu 0 cos
Programeaza o intalnire

Trimite-ne datele tale de contact si cateva detalii si vom fi bucurosi sa te contactam pentru a stabili o intalnire