Rama neagra cu eprubete pentru flori | Purple Flowers
Purple flowers • Pamantul rade prin flori
Purple flowers • Pamantul rade prin flori

Rama neagra cu eprubete pentru flori

Cod Produs: DES16

179,00 lei

+ lei

Obiectul este confectionat dintr-o rama neagra de lemn si 4 eprubete din sticla prinse cu sarma.

Descriere

Iti plac florile naturale si vrei sa-ti decorezi casa cu un aranjament deosebit? Acest suport pentru flori de tip rama neagra cu eprubete este alegerea perfecta pentru zilele in care te simti inspirata. Alege cateva din florile tale preferate si joaca-te cu aranjarea lor in functie de culori si inaltimi. Ai astfel ocazia de a fi propriul tau designer floral, cu un aranjament care te va bucura de fiecare data prin noutate si care va atrage cu siguranta privirile celor din jur.

Pentru a va bucura cat mai mult de acest produs, va rugam sa tineti cont de urmatoarele instructiuni de pastrare si intretinere:

·        Acest obiect de decor poate fi folosit doar la interior si poate fi sters de praf cu o carpa uscata sau un pamatuf. Deoarece produsele noastre de decor interior pot contine bucati de lemn, muschi verde natural, muschi verde conservat (licheni) sau alte elemente organice, este foarte important ca aceste produse sa fie ferite de razele directe ale soarelui si, pe cat posibil, pastrate departe de surse de caldura/aer conditionat.

·        Muschiul verde natural, muschiul verde conservat (cunoscut si sub denumirea de lichen) si plantele conservate nu au nevoie de apa. In cazul contactului accidental cu apa, se vor presa usor cu un servetel de hartie si se vor lasa sa se usuce. Contactul prelungit cu apa duce la degradarea muschiului si a plantelor conservate si la decolorarea acestora.

·        Unele obiecte de decor pot contine componente electrice. Acestea se vor folosi numai in conditii normale si pentru scopul in care au fost proiectate.

Dimensiunile produsului: 40x34x6 cm.

Livrarea este gratuita si poate fi facuta in 2-4 ore in Bucuresti si zonele limitrofe.

Acest produs este perisabil si nu poate fi returnat. Acest produs ne hraneste doar sufletul, el nu este destinat consumului uman.

Cele mai frumoase obiecte de decor sunt cele alese cu inima.

Adauga Buchet
Purple flowers • Pamantul rade prin flori
Purple flowers • Pamantul rade prin flori

Instagram

Tot ce avem noi mai bun si mai fain de aratat lumii e pe Instagram.

Programeaza o intalnire

Trimite-ne datele tale de contact si cateva detalii si vom fi bucurosi sa te contactam pentru a stabili o intalnire