Ciao bella! Italia, pizza, oggi spossi, como se dice? - Purple Flowers
nunti

Ciao bella! Italia, pizza, oggi spossi, como se dice?

Titlul asta nu are nici o legatura cu nunta prezentata aici. Ci doar cu oamenii astia faini, mereu binedispusi si indragostiti de Italia. Si iubesc oamenii relaxati. Oamenii care au o directie, si care in rest ma lasa sa vin cu idei. Dragii mei Roxana si Alex, va-iu-besc! Si directia lor a fost pe cat de simpla pe atat de versatila. “Iubim Italia si orasele (in special Capri) pline de tufe mari de Bougainvillea. Chiar ne dorim o nunta relaxata cu iz bougainvilesc”. Si astfel magenta a devenit culoarea-motiv a intregii nunti.

Am incercat in fel si chip sa fac rost de Bougainvillea, insa Bursa de flori din Olanda n-a tinut cu noi. Dar in schimb ne-am jucat peste tot cu flori in nuante diferite de mov stropite cu picatele albastre si magenta. Am pus impreuna hortensii, trandafiri, lisianthus, mattiola, clematis, celosia, delphinium, amaranthus, alstroemeria, green-bell si eucalipt. Si lumea a zis ca a fost “Bellissimo! si Marabilioso!”

Nici n-aveau cum sa zica altfel, caci mirii au venit la nunta dintr-un film de-al lui Federico Felinni, intr-o superba Alpha Romeo Spider rosie. Oamenii au fost frumos impartiti pe orase (italienesti, certo!) si asezati la mese conform unui sitting chart agatat in niste maslini.

La masa si-au gasit numele scrise pe frunze verzi si bineinteles ca au fost intampinati cu Prosecco… (intre noi fie vorba, dupa cum arata barul dimineata cand am fost sa strangem, suntem siguri ca a curs muuuuuult Prosecco in pahare). Unde mai pui la socoteala ca oamenii au avut parte chiar de un pasta-live-cooking-show.

Chiar a fost o petrecere lejera cu aer italienesc. Si The Wedding House a fost locul perfect pentru dans si voie buna. Alina Popa a transformat o casuta frumoasa intr-un loc super-fain-relaxat-versatil de nunti. Atat de versatil incat, ca sa dam locului un aer mediteranean, n-a trebuit decat sa venim cu cateva plante verzi plasate strategic. Inainte sa va las sa va delectati cu toate pozele minunate, trebuie sa spun neaparat ca nunta asta n-ar fi fost la fel fara “il-capo-di-tutti-capi”, maestra de ceremonii Ivo – Your Wedding Planer. Gratie mille draga mea.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

 

        

     

 

 

 

Molti, molti baci,

Dhanielitto

 

 

 

 

Purple flowers • Pamantul rade prin flori
Purple flowers • Pamantul rade prin flori

Alte articole

Locul in care ne declaram iubirea infinita pentru flori si oameni.


Purple flowers • Pamantul rade prin flori
Purple flowers • Pamantul rade prin flori
Programeaza o intalnire

Trimite-ne datele tale de contact si cateva detalii si vom fi bucurosi sa te contactam pentru a stabili o intalnire

    Favorite Notificari contul meu 0 cos
    1
    Notifications Circle Heart Heart