Trei povești magnifice de Crăciun - Purple Flowers
corporate

Trei povești magnifice de Crăciun

Pasiunea mea pentru flori imi stimuleaza imaginatia si ma provoaca in fiecare zi. Dar in luna decembrie sunt cuprins de spiritul festiv si de-abia astept sa imi exersez imaginatia cu brazii de Craciun si decoratiunile specifice pe care le realizam. Iar noi suntem mai norocosi. La noi, Craciunul incepe prin 15 noiembrie. Toata lumea vrea sa aiba decorul sau vitrina de Craciun gata aranjate la 1 decembrie.

 

 

 

Prima poveste incepe la Stejarii Country Club. Ei si-au dorit un brad traditional mare, cu rosu si alb. 6 metri a avut si s-a incadrat perfect in spatiul cald si intim de acolo. O intreaga comunitate vine sa se relaxeze si sa petreaca timp impreuna la Stejarii, asadar mi-am dorit sa redam, prin bradul de Craciun, acel sentiment de „Bine ai venit… acasa”. E acel gen de brad decorat cu globuri rosii, ingeri, oameni de zapada, fulgi albi si luminite, in jurul caruia se strange intreaga familie sa-si imparta cadouri. Asta daca au fost cuminti. Cine nu a fost cuminte a fost obligat sa isi „repare” greselile in superbul Shiseido Spa de la Stejarii.

 

 

 

Improspatati dupa vizita la Spa, am inceput sa lucram un alt decor de Craciun. Dar foarte minimalist de data aceasta. Cea de-a doua poveste incepe la Novotel, pe Calea Victoriei. Daca nu ati vazut noul lor lobby, ar trebui sa le faceti o vizita. Spatiul modern si mobilierul minimalist au cerut un decor de Craciun pe masura. E imposibil sa te plictisesti in meseria asta. Ideea unei „paduri fantastico-minimalista” de Craciun o aveam de mult. Si lor le-a placut. Asa a rezultat o padure conceptuala in nuante armonioase de alb si roz, cu „brazi” realizati din scanduri de lemn, dar decorati cu globuri si luminite traditionale de Craciun. O nebunie!

 

 

 

A treia poveste incepe intr-o lume aparte. Eu nu prea folosesc multe produse cosmetice, n-am nici timp, nici rabdare, dar mereu m-au fascinat… ambalajele acestora, si in special cele ale produselor dedicate femeilor. Atatea forme, marimi, culori, sticlute, cutiute si flacoane de toate felurile. Mi se pare fascinanta aceasta industrie. Iar cand dragele mele de la Sephora mi-au zis ca au nevoie de „un brad, dar care sa nu fie neaparat brad” pentru un mall din Bucuresti, le-am propus pe loc sa facem un „brad” din produse cosmetice. Ideea le-a placut atat de mult incat a doua zi mi-au trimis la atelier 10 cutii pline doldora cu produse de toate felurile. Recunosc ca le-as fi tinut pe toate pentru mine doar ca sa ma uit la ambalaje JDar a meritat sa le folosim pe toate in bradul de 4,5 metri. Intr-adevar, asta a fost una dintre cele mai frumoase creatii de Craciun. Una singura a fost si mai interesanta. Dar despre „bradul disco” am sa va povestesc in episodul urmator.

Cu dragoste si pasiune,

Dhaniel

 

Purple flowers • Pamantul rade prin flori
Purple flowers • Pamantul rade prin flori

Alte articole

Locul in care ne declaram iubirea infinita pentru flori si oameni.


Purple flowers • Pamantul rade prin flori
Purple flowers • Pamantul rade prin flori
Programeaza o intalnire

Trimite-ne datele tale de contact si cateva detalii si vom fi bucurosi sa te contactam pentru a stabili o intalnire

    Favorite Notificari contul meu 0 cos
    1
    Notifications Circle Heart Heart