Vas auriu metalic cu bujori, trandafiri si hortensia | Purple Flowers
Purple flowers • Pamantul rade prin flori
Purple flowers • Pamantul rade prin flori

Vas auriu metalic cu bujori, trandafiri si hortensia

Cod Produs: ARG126

217,00 lei

+ lei

Contine: urna aurie metalica, bujor roz, trandafir alb, matthiola alba, hortensia roz, viburnum, lisianthus alb si salal.

Descriere

Primavara ne bucura privirea cu cele mai frumoase flori si cele mai expresive culori. Am strans in acest aranjament cu bujori, trandafiri si hortensia cele mai bune ganduri si cele mai sincere urari. Daruieste-l mai departe celor pe care ii indragesti si spune-le „O primavara frumoasa!” in cel mai frumos mod, prin flori pline de viata. Potrivit persoanelor deschise, comunicative si care apreciaza iesirile in natura, acest aranjament cu flori de sezon este cadoul potrivit pentru a le face sa zambeasca din plin.

Dimensiunea vasului: 15×17 cm

Pentru a va bucura cat mai mult de acest aranjament, adaugati putina apa buretelui din interiorul vasului o data la 1-2 zile pentru a evita uscarea acestuia. Aranjamentul va fi amplasat doar in interior ferit de razele directe ale soarelui si departe de aparatele de aer conditionat si calorifere. Temperatura recomandata pentru pastrarea florilor nu trebuie sa depaseasca 22-24 grade Celsius.

Livrarea este gratuita si poate fi facuta in 2-4 ore in Bucuresti si zonele limitrofe.

Acest produs este perisabil si nu poate fi returnat. Acest produs ne hraneste doar sufletul, el nu este destinat consumului uman.

Cele mai frumoase flori sunt cele trimise din suflet.

Adauga Cadou
Purple flowers • Pamantul rade prin flori
Purple flowers • Pamantul rade prin flori

Instagram

Tot ce avem noi mai bun si mai fain de aratat lumii e pe Instagram.

Programeaza o intalnire

Trimite-ne datele tale de contact si cateva detalii si vom fi bucurosi sa te contactam pentru a stabili o intalnire