Vas metalic cu iedera | Purple Flowers
Purple flowers • Pamantul rade prin flori
Purple flowers • Pamantul rade prin flori

Vas metalic cu iedera

Cod Produs: TER184-1

75,00 lei

+ lei

Contine: vas metalic, pietre si iedera.

Descriere

Am combinat pasiunea noastra pentru design cu grija fata de natura si am realizat aceste aranjamente cu plante in conserve reciclate. Nu mai surprinde (aproape) pe nimeni ca poluarea a ajuns la cote alarmante. Nevoia de a recicla este mai importanta ca oricand. Asadar am inceput sa reciclam cutii metalice de conserve de la toti prietenii nostri si am realizat aceste aranjamente cu plante si mesaje inspirationale.

Te asteptam cu 5 cutii de conserva reciclate (goale, curate si fara urme de lovituri) la atelierul Purple Flowers (str. Tuzla, nr. 44, sector 2, Bucuresti) si iti vom darui gratuit o conserva cu o planta frumoasa si mesaj inspirational!

Schimbarea incepe cu fiecare dintre noi! Fa si tu o bucurie cuiva si daruieste-i un aranjament in conserva reciclata cu iedera, pentru mediul inconjurator tot ceea ce conteaza e sa avem grija de el si sa mentinem planeta noastra curata.

Dimensiune: 10×7 cm

Livrarea este gratuita si poate fi facuta in 2-4 ore in Bucuresti si zonele limitrofe.

Cele mai frumoase cadouri sunt cele trimise din suflet.

Udati aranjamentele cu plante periodic, astfel incat solul sa fie mereu umed. Uscarea solului sau udarea excesiva a acestuia, duc la deterioarea plantelor. Folositi un fertilizator atunci cand udati plantele. Dilutia ingrasamantului se va face urmand instructiunile de pe eticheta acestuia.

Pastrati aranjamentele cu plante ferite de razele directe ale soarelui si departe de sursele directe de caldura sau aer conditionat. Temperatura medie recomandata, de pastrare a florilor este de 18-20 grade.

 

Adauga Cadou
Purple flowers • Pamantul rade prin flori
Purple flowers • Pamantul rade prin flori

Instagram

Tot ce avem noi mai bun si mai fain de aratat lumii e pe Instagram.

Programeaza o intalnire

Trimite-ne datele tale de contact si cateva detalii si vom fi bucurosi sa te contactam pentru a stabili o intalnire