Cum platesc

Toate preturile afisate pe www.purpleflowers.ro sunt finale si contin TVA. 19% in cazul produselor cu flori, al aranjamentelor cu flori si plante, al produselor cu alcool si a altor produse nealimentare sau 9% in cazul plantelor si al produselor alimentare.

Deoarece dorim ca totul sa fie cat mai simplu pentru tine, pentru comenzile online pe site, poti alege oricare dintre metodele noastre de plata:

Pentru plata prin virament bancar, datele noastre de cont sunt:

SC SUNTIME EVENTS SRL

RO 29550436, J40/380/2012

RO37BTRLRONCRT0526624601,

Banca Transilvania Bucuresti

Plata prin virament bancar poate fi realizata la sediul bancii sau prin internet banking. In cazul in care optezi pentru aceasta varianta, te rugam sa ai in vedere ca procesarea comenzii si darea ei in lucru se va realiza doar dupa confirmarea incasarii de catre institutia bancara.

Informativ, pentru platile interbancare (din alte banci) efectuate pana la ora 12:00 in timpul zilei, in general, banii sunt transferati in aceeasi zi. Pentru platile interbancare efectuate dupa ora 12, in general banii vor fi transferati in dimineata zilei imediat urmatoare. Pentru platile intrabancare (din banca Raiffeisen), banii sunt transferati aproape instantaneu.

Acest orar este strict informativ, SC SUNTIME EVENTS SRL nu este raspunzatoare in nici un fel pentru intarzierile cauzate de operatiunile de decontare intre banci, si nici pentru alte motive care intarzie virarea banilor in cont.

Pentru comenzile prin email sau telefon, poti alege oricare dintre metodele de plata urmatoare:

Din motive care nu tin de SC SUNTIME EVENTS SRL, se poate intampla uneori sa existe erori in tranzactiile bancare care sa intarzie inregistrarea si procesarea comenzii de catre noi. In cazul unui mesaj din partea bancii sau in cazul in care observati ca tranzactia pe contul dumneavoastra nu a fost efectuata, va rugam sa ne semnalati acest fapt in scris la comenzi@purpleflowers.ro.

Eventualele probleme care pot aparea in tranzactiile bancare, pot intarzia onorarea comenzii si, desi regretam orice intarziere, si vom face tot posibilul sa limitam efectele neplacute ale acestor incidente, nu detinem controlul acestor situatii, nu vom putea fi trasi la raspundere pentru acest fapt si nu vom opera rambursarea platii daca comanda a fost data in lucru chiar si cu intarziere.

Preturile produselor pot fi subiectul unei negocieri doar in cazul unor volume mari.

Favorite Notificari contul meu 0 cos